Privat sundhedsplejerske med stor erfaring

30 minutters gratis rådgivning

mor-barn-barselspakke

Dygtig privat sundhedsplejerske

Nærværende sparring og samtaler om livet med et lille barn samt din og familiens trivsel.

Tillykke, du er sandsynligvis landet her på siden, fordi du har en baby på vej eller er den heldige indehaver af et eller flere skønne og dejlige børn.

Måske er du landet her på siden, fordi du ønsker det optimale for dit barn, måske føler du ikke at det offentlige sundhedsvæsen giver tilstrækkelig støtte? Eller du har behov for en professionel sparringspartner i processen med at finde dine egne ben i den jungle af informationer, der møder dig alle steder fra? Så er det en privat sundhedsplejerske som du har brug for.

At få et lille barn kan være en livsomvæltende oplevelse og livet som I kender det bliver ikke det samme igen.

Som privat sundhedsplejerske yder jeg individuel støtte og vejledning til gravide, spæd– og småbørnsforældre og hjælper dig med at finde ro og styrke i dit forældreskab og i din familie.

Det er som oftest en stor glæde at blive forældre, men oplevelsen kan være overvældende og sommetider svær – der er mange nye indtryk, følelser, opgaver og forventninger der skal styr på og samarbejdes omkring.

Vil du fremme dit barns sundhed og trivsel, ønsker du en professionel sparringspartner som kan støtte og inspirere dig i forældreskabet?

Jeg er sundhedsplejerske og familierådgiver – jeg ønsker at skabe værdi i den til tider komplekse verden som nye forældre og ikke blot løse nuværende problemer.

Hos mig er kvalitet, tid og nærvær altafgørende. Jeg er optaget af mennesker og relationer og tror på at bevidst forældreskab og forældre med hjerte styrker relationen til os selv og til andre.

Som privat sundhedsplejerske besøger jeg dig i dit hjem på det tidspunkt, der passer dig bedst. Jeg kan være et supplement eller alternativ til det offentlige sundhedsvæsens tilbud. Jeg kombinerer den traditionelle viden, jeg har som sundhedsplejerske, med min viden som familierådgiver og tager altid udgangspunkt i det der er væsentligst for dig lige nu.

Jeg har fokus på jer som individer, på jeres relation som par, på jeres forældreskab og på jeres barns sundhed, udvikling og trivsel. Jeg brænder for og har specialiseret mig i børns sundhed og trivsel, den nye familie, forældreskabet og hvordan vi finder ro og nærvær i os selv og med vores relationer i en til tider hektisk hverdag og verden.

Jeg tilbyder råd og vejledning omkring børn i alderen 0-6 år.

Kontakt mig og hør mere om mit arbejde som privat sundhedsplejerske på telefon: 24 42 39 30.

Kontakt

Istedet for at bruge mail eller telefon er du også velkommen til at bruge kontaktformularen her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.