Priser og skræddersyede pakkeløsninger

for privat sundhedsplejerske

Priser og skræddersyede

pakkeløsninger for

privat sundhedsplejerske

30 minutters gratis rådgivning

Jeg har fuld forståelse for, at du gerne vil vide lidt mere om mig, før du vælger! Derfor tilbyder jeg 30 minutters gratis rådgivning via telefon eller Skype, så du kan mærke efter, om kemien er der, og om du føler dig tryg ved mig.

mor-barn-barselspakke

”Sund start” (barselspakke)

Jeg hjælper dig med, at komme godt fra start - både før og efter fødslen.
Sund Start-pakken er til dig, der ønsker en tryg start på din nye tilværelse som forælder. Pakken inkluderer et hjemmebesøg i graviditeten, hvor vi taler om amme-forberedelse samt forberedelser til ankomsten af din baby. Vi taler også om, hvilke tanker du og din eventuelle partner gør jer om forældreskabet. De efterfølgende besøg er, når barnet er født. Vi fokuserer på ammerådgivning, pasning og pleje af det nyfødte barn, søvn og alt det andet, der fylder hos dig. Men også på din egen trivsel og tvivl i forhold til forældrerollen.

Med min store erfaring med både små og større børn samt forældrerådgivning i det hele taget kan jeg hjælpe dig til at skabe en god relation mellem dig og dit barn.

 

Barselspakken indeholder:

  • Et besøg i hjemmet i graviditeten på 1½ time
  • 4 besøg efter fødslen inden for barnets første 14 dage.
  • Hvert besøg er på 1½ time. I alt 7½time.

Samlet pris: 4.900 kr.

priser-pakker-privat-sundhedspleje

Temapakker til børn i alderen 0 - 6 år

Bekymrer du dig om dit barns trivsel, og ønsker du at investere ekstra ressourcer i at sikre et godt liv og familieliv for jer alle? Så er et ”Temapakke-forløb” noget for dig! Jeg inviterer dig til et forløb hvor du får hjælp, støtte, styrke og glæden tilbage.

En temapakke kan f.eks. handle om at få søvnen tilbage, gode måltider uden bekymringer, om hvorvidt dit barn får ”nok” at spise, opdragelse, selvstændighedsalderen, særligt sensitive børn eller institutionsstart. Det kan også være en decideret ”amme-pakke”, hvis du oplever særlige problemer med det.

 

Temapakken 0-6 år indeholder:

  • Et forløb med 6 hjemmebesøg samt støtte imellem besøgende via telefon eller Skype.
  • Hvert besøg varer 1 time.

Samlet pris: 4.350 kr.

familie-raadgivning

Temapakker til forældre og familien

Jeg er meget optaget af at sikre, at du som forælder trives i din nye rolle. Det kan være en svær overgang i et parforhold, både når det første barn kommer, men også med efterfølgende børn. Mange forældre mistrives og oplever, at de mister sig selv, og flere har svært ved at skabe en balance i mellem familien og arbejdet, som giver mening for dem. Det kan slide godt og grundigt på parforholdet og i stedet for at ”reparere”, når skaden er sket, kan jeg hjælpe jer pro-aktivt med redskaber, der gør det lettere at håndtere den nye familiesituation. Dette forløb er helt enkelt til dig, der vil styrke hele familiens trivsel.

 

Temapakken til forældre indeholder:

  • Et forløb på 4 hjemmebesøg.
  • Hvert besøg varer 1½ time

Samlet pris: 5.400 kr.

privat-sundhedspleje-raadgivning

Individuel rådgivning

Vælger du denne løsning, kan vi naturligvis igen fokusere på det emne, du særligt ønsker at arbejde med. Du kan vælge en time eller to timer - eller vi kan tale sammen om evt. at sammensætte et tilbud på flere timer. Eller du kan vælge at benytte dig af en de ovenfor nævnte ”temapakker”.

 

Pris for en session á 60 min.: 750 kr.

Kontakt

Istedet for at bruge mail eller telefon er du også velkommen til at bruge kontaktformularen her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.