Børns trivsel

30 minutters gratis rådgivning

familie-raadgivning

Børn og trivsel – en invitation til en samtale om trivsel hos børn, forældre og i familien.

Børns trivsel – ordet relaterer sig til hvordan vi har det, velvære, livsglæde og mening. Jeg er optaget af at fremme trivsel, sundhed og udvikling, hos det enkelte menneske og i familien.

Jeg ser trivsel som værende et holistisk begreb.

Den fysiske trivsel, altså om vi har det godt fysisk og i vores krop. Herunder om vi får den ernæring der gør at vi kan vokse og være til stede, om vi får den søvn vi har behov for, om vi voksne får bevæget os og er fysisk aktive og om børnene får stimuleret og aktiveret deres motoriske udvikling. Alt sammen faktorer der har relation til om vi oplever og føler os sunde.

Psykisk trivsel - både børn og voksne oplever stress. Undersøgelser viser at flere og flere børn har symptomer på stress og ikke trives i deres hverdag. Hverdagen er under pres. Børns trivsel kan være at opleve glæde, kærlighed, meningsfuldhed, selvværd, sociale relationer. Relationen mellem børn og forældre har afgørende betydning for udvikling og trivsel. Trivsel er også om du har kontakt til dit hjertes visdom og din essens.

Hvad tænker du umiddelbart når du hører ordet trivsel? Jeg inviterer dig til at gå på opdagelse i hvad trivsel er for dig, hvad der har betydning for dig og din familie samt hvad der skal til for at fremme trivslen hos dit barn eller dig selv.

Kontakt mig i dag på telefon 24 42 39 30 eller på mail: hello@sannebirkebaek.dk for at høre mere om hvad jeg kan hjælpe med i forbindelse med børns trivsel.

Kontakt

Istedet for at bruge mail eller telefon til at kontakte mig omkring børns trivsel er du også velkommen til at bruge kontaktformularen her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.