Barselscoach som kan støtte og inspirere jer

30 minutters gratis rådgivning

mor-barn-barselspakke

Professionel barselscoach

Din mentale, sociale og fysiske sundhed og trivsel i graviditeten og i barselsperioden kan have stor betydning for dig og dit barn.

En fødsel og ankomsten af et lille nyt barn, er en stor livsomvæltning og livet som I kender det, forandrer sig og en helt ny hverdag venter.

Midt i lykken over at skulle være forældre og glæden over det lille nye mirakel I har skabt sammen, oplever mange også at der opstår nye tanker og følelser, både i forholdet til en selv, men også til ens liv og til ens partner. Samtidig står I også med ansvaret for et lille nyt væsens sundhed, vækst og trivsel. Forældreskabet, moderskabet og far-rollen er en livsfase man som individ ikke kan forberede sig 100%  på. Der kan ligge et stort forventningspres både fra jer selv, men også fra familie og venner, fra arbejdspladsen og fra samfundet. Derfor kan en barselscoach være en stor hjælp for kommende og nye forældre.

”En sund start” er et barselsforløb og en hjælp til jer der har en baby på vej eller lige er blevet forældre. Vi har samtaler der tager sit udgangspunkt i de tanker og følelser I har og støtter jer i at skabe ro, tryghed, nærvær og glæde i jeres nye tilværelse som forældre. I vil opleve at I står styrket i troen på jer selv, som par og som forældre.

Som barselscoach har jeg fokus er på jer som individer, på jeres relation som par, på jeres forældreskab og på jeres babys sundhed, udvikling og trivsel.

En barselscoach kan bl.a. støtte og inspirere jer med følgende temaer:

  • Barnets sundhed, udvikling og trivsel – forberedelse til amning og ammeetablering, fremme tilknytningen mellem mor/far og barn, inspiration til at fremme sundheden og trivslen i barnets vigtige første 1000 dage, ernæringsmæssigt, motorisk, socialt og mentalt.
  • Familiedannelse – den nye livsfase.
  • Forældreskabet – dannelse af nye identiteter som henholdsvis mor og far
  • Trivsel hos mor og far
  • Livet på barsel – ensomhed, kedsomhed, identitetstab, kontroltab og forventninger
  • Livet efter barsel – work/life balance
  • Parforholdet – selve grundstammen i forældreskabet

Kontakt mig allerede i dag for at høre mere omkring barselscoaching på telefon 24 42 39 30

 

Kontakt

Istedet for at bruge mail eller telefon er du også velkommen til at bruge kontaktformularen her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.